Download e-book for kindle: Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de by Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró

By Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró

ISBN-10: 1517352878

ISBN-13: 9781517352875

"Sembla un producte Disney que no té por de mostrar l. a. sang, l. a. prostitució i les conseqüències de l. a. guerra". Jaume Albertí - Gotham Comics.

Els descobriments dels arqueòlegs Jaume Deyà, Pablo Galera i el seu equip al jaciment d´Almallutx, al Gorg Blau, desvetllen com period los angeles forma de vida que duien els musulmans i berebers de los angeles Tramuntana. Aquesta vida fou bruscament truncada in step with uns fets bèlics de trágiques conseqüències i que es convertiria en un gran genocidi a los angeles Mediterrània. És attainable trobar virtuts com l. a. noblesa, l´amor i los angeles compassió enmig del gran drama que suposà los angeles Conquesta del rei Jaume I, anomenat el Conqueridor? Beatriz Colom Poceiro ens il.lustra aquesta història sobre l. a. fi de los angeles Mallorca bereber en unes vinyetes repletes d´emocions i detalls basats en els descobriments arqueològics del Jaciment.
ALMALLUTX. EL mystery DE l. a. TRAMUNTANA és un còmic sobre l. a. Conquesta de Mallorca, basat en fets reals i històrics.

Nota dels Editors.
Un còmic in step with a representar i donar forma als descobriments efectuats al jaciment d’Almallutx és una feina immensa, in line withò aquesta type que s’esmenta al principi del pròleg, que no es cerca ni es troba, sinó que es fabrica, va fer que l’artista mallorquina Beatriz Colom Poceiro, que malgrat l. a. seva joventut ja té al seu palmarès diversos premis, s’enamorés del projecte. hello ha posat tal passió i disciplina que ha aconseguit lo que en una factoria com Disney seria una tasca d’un equip de diverses persones en un temps rècord. hello ha moltes hores de feina en aquest còmic, qualsevol que n’entengui ho sabrà veure. in keeping withò lo més very important: hello ha autèntic amor i vertader compromís. hello ha imaginació, in step withò també fidelitat. hello ha contenció: a les imatges que podrien haver resultat cruentes l’artista ha estat summament delicada, in step withò alhora expressiva. los angeles història d’amor afegeix un aspect que és imaginari, in step withò ben attainable, fins i tot possible, i assoleix que els lectors de qualsevol edat puguin empatitzar millor amb els fets històrics. according to acabar, l’estil de na Beatriz, amb uns dibuixos molt agradables a los angeles vista, i el gran detallisme que los angeles caracteritza, aconsegueix lo que semblava most unlikely: uns personatges que enamoren i a més, afegir una nota d’humor en algunes escenes mítiques, com los angeles de les “quaranta putes consagrades”. Nosaltres dos ens fem un tip de riure cada cop que mirem aquestes grandioses vinyetes! I només és un exemple.
Com a editors, in keeping with a nosaltres és un honor immens albergar aquesta obra en el nostre catàleg més selecte. I només tenim un desig: que els lectors gaudiu tant com ho hem fet nosaltres.
Valga l. a. redundància, en les properes pàgines tenim el gran honor de presentar-vos
Almallutx. El mystery de los angeles Tramuntana.
Assaboriu-lo a poc a poc, amb plaer i amb respecte i amb una mica de dolor quan calgui. Gaudiu-lo amb emoció i amb un somriure quan així ho mereixi.
Teniu un tresor entre les mans.
Biel Pol i Joana Pol –Editors.

Show description

Read Online or Download Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) PDF

Similar historical fiction graphic novels books

Jean-Charles Gaudin,Vladimir Aleksic's Un village français T01 : 1914 (French Edition) PDF

Le 26 juin 1914, 25 ans avant les événements de l. a. série télévisée, ce prequel apporte une nouvelle size aux personnages que l’on connaît. Découvrez les familles Larcher, Schwartz et Breylleau. Le maire du village est inquiet, il vient d’apprendre l’assassinat de l’archiduc d’Autriche et despatched que los angeles guerre est proche.

François Dimberton's David (Les Grands Peintres) (French Edition) PDF

"De peindre l. a. Révolution à l. a. faire, il n’y a qu’un pas. 14 juillet 1789, prise de l. a. Bastille. Le peintre Jacques-Louis David a forty-one ans. Ami et protégé de Robespierre, il peint très peu durant les premières années de los angeles Révolution, tout entier consacré à son engagement politique et à los angeles transformation du palais du Louvre en musée.

Download e-book for iPad: La Dernière Prophétie - Tome 02 : Les Dames d'Emèse (French by Gilles Chaillet

Flavien a settle foré de traverser le monde des morts pour découvrir los angeles vérité sur los angeles dernière des Sept Prophéties. Les Sibyllins lui content material l'histoire de l'aérolithe sacré nommé le Ba'al d'Emèse. Cette météorite tombée du ciel fut considérée comme un morceau de Soleil et devint l'égal d'un dieu. Il rayonna d'abord sur toute l. a. Syrie, puis bientôt sur le monde.

Sheriff of Babylon (2015-2016) Vol. 2: Pow. Pow. Pow. by Tom King,Mitch Gerads PDF

The prestigious sequence THE SHERIFF OF BABYLON by means of Tom King keeps and follows a Florida cop grew to become army advisor. Chris got here to Iraq within the aftermath of the 2003 American invasion to coach a brand new iteration of post-Saddam police. however the homicide of 1 of his recruits has exposed an unlimited net of secrets and techniques and lies-one that ties the outdated regime, the hot govt, the yankee army, the legal underworld and the jihadist community jointly in a nightmarish tangle of demise and deception.

Additional info for Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition)

Example text

Download PDF sample

Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) by Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró


by John
4.3

Rated 4.57 of 5 – based on 5 votes